Geen DNA, maar drugs en wapens gevonden

dinsdag 21 juni 2016

Oss - De politie hield dinsdagochtend rond 11.30 uur in een woning aan de Hertewissel in Oss zes mannen in de leeftijd van 19 tot 33 jaar aan voor het bezit van drugs en wapens.

Agenten waren eigenlijk van plan om op het adres een vrouw te treffen, die nog DNA moest afstaan in verband met een diefstal. In de woningen stuitten ze echter op zes Poolse mannen. Ter plaatse vertrouwden agenten de zaak niet en dat gevoel bleek te kloppen toen in het pand een flinke hoeveelheid harddrugs en wapens werd gevonden.

In totaal werd er voor ongeveer anderhalve kilo aan amfetamine aantroffen, net als zo’n twintig XTC-pillen. Ook werden er versnijdingsmiddelen gevonden. Bij het huis werd een afgebroken hennepkwekerij aangetroffen. Naast alle drugs vonden agenten ook nog twee messen en een gasdrukwapen. Alle spullen zijn in beslaggenomen.

De verdachten zitten allemaal vast voor verder onderzoek. De vrouw naar wie de politie op zoek was, blijkt niet meer op het adres te wonen. Ze staat er nog wel ingeschreven. Hoe dat precies zit wordt verder uitgezocht.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss