Verdachte steekincident aangehouden

maandag 1 mei 2017

Oss - De politie heeft maandagavond 1 mei een verdachte aangehouden in een woning in Oss. De 25-jarige man uit Rusland wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijk steekincident op zaterdagavond in een woning aan de Molenweg in Oss. Daarbij kwam een man om het leven.

De politie startte zaterdag direct met onderzoek om het verhaal achter het steekincident in kaart te brengen. Gaandeweg bleek dat er mogelijk eerder iets was voorgevallen in een huis op het Titus Brandsmaplein en dat dit zich verplaatst heeft naar de Molenweg waar het slachtoffer overleed. Uit verder onderzoek kwam de 25-jarige verdachte in beeld. Hij kon maandagavond dus in een woning in Oss worden aangehouden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet voor 100% vast gesteld. Dinsdag zal een confrontatie met familieleden plaats vinden.

Bij het technisch onderzoek werd maandagmiddag een drone ingezet door de politie. Deze heeft enige tijd boven de plaats delict gevlogen om deze vanuit de lucht nauwkeurig in beeld te brengen. 

Het onderzoeksteam is in gesprek met getuigen die zich gemeld hebben. Is u ook iets opgevallen bij het Titus Brandsmaplein, de Molenweg of het tussenliggende gebied en heeft u zich nog niet gemeld? Doe het alsnog! Dit kan door te bellen naar 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook kunt u tips kwijt via het tipformulier op deze pagina.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss