Politie onderzoekt dodelijk steekincident Molenweg

zondag 30 april 2017

Oss - De politie startte zaterdagavond rond middernacht een onderzoek naar aanleiding van het steekincident op de Molenweg. Hierbij kwam een man om het leven. Zijn identiteit is nog niet met zekerheid vastgesteld.

De meldkamer kreeg rond 23.40 uur de melding van het steekincident binnen. Hulpdiensten waren er snel en zagen voor een woning een man liggen. Ze reanimeerden het slachtoffer, maar deze hulp mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek

De politie startte direct met het onderzoek om het verhaal achter het steekincident in kaart te brengen. In de omgeving rond het slachtoffer werd sporenonderzoek gedaan. Ook sprak de politie met verschillende getuigen. Gaandeweg de nacht bleek dat er mogelijk eerder iets is voorgevallen in een huis op het Titus Brandsmaplein en dat dit zich verplaatst heeft naar de Molenweg waar het slachtoffer overleed. Verder onderzoek moet hier meer duidelijkheid over geven.

Iets gezien of gehoord?

Heeft u zaterdagavond iets opvallends gezien op het Titus Brandsmaplein, de Molenweg of het tussenliggende gebied? Of heeft u meer informatie over de achtergrond van dit incident? Meld dit bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook kunt u tips kwijt via het tipformulier op deze pagina.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss