Vrouw ernstig gewond bij schietincident

zondag 10 juli 2016

Berghem - Bij een schietincident op een parkeerterrein achter een zalencentrum aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem is zondagochtend een 28-jarige vrouw uit Oss ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer stapte rond 1.00 uur in haar auto toen een nog onbekend persoon de vrouw beschoot en er te voet vandoor ging. De politie sluit niet uit dat de schutter in de omgeving gebruik heeft gemaakt van een auto of een ander vervoermiddel. Met onder meer een speurhond en een helikopter werd nog gezocht, maar die zoektocht had geen resultaat.

De vrouw bleef ernstig gewond achter bij haar auto en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de ochtend wordt geopereerd.

De politie en het Openbaar Ministerie zijn een groot onderzoek begonnen om duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het schietincident. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd, bestaande uit zo’n 25 rechercheurs. Er wordt met mogelijke getuigen gesproken en op de plaats delict vindt uitgebreid onderzoek plaats door de technische recherche.

Op het moment van het schietincident was het druk in de omgeving van het parkeerterrein. De politie sluit daarom niet uit dat er mensen zijn die belangrijke informatie hebben. Het kan gaan om personen die iets van het schietincident hebben gezien, maar ook om bijvoorbeeld gasten van het zalencentrum. Het slachtoffer was kort daarvoor aanwezig op een feest in het centrum. Mogelijk hebben mensen daar opvallende zaken gezien. Alle informatie is welkom op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem kunnen tips worden doorgegeven op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss