Vrouw beroofd; verdachten aangehouden

zondag 26 april 2015

Ravenstein/Nijmegen - De politie heeft zaterdagavond rond 20.30 uur in Nijmegen een man van 46 uit die stad en een man van 50 uit Borculo aangehouden. Zij zouden betrokken zijn geweest bij een beroving eerder op de avond in Ravenstein.

Een 26-jarige vrouw uit Renkum reed eerder op de avond over desnelweg met haar auto. Daarbij bemerkte ze dat ze gevolgd werd door twee mannenin een bestelbusje. Bij Ravenstein nam de vrouw de afslag en daarbij bemerkte zedat het busje haar bleef volgen. Ook toen ze haar snelheid verhoogde bleef hetbusje achter haar rijden.

Daarop ontstond een achtervolging met verhoogde snelheid dieeindigde op de kruising van de Monseigneur Zwijsenstraat en de MonseigneurBorretlaan. Daar raakte de vrouw de macht over het stuur kwijt en eindigde halfop de stoep en half in de voortuin van een woning. En van de mannen stapte uithet busje, sloeg ramen van de wagen in en greep een tas. Vervolgens gingen ze ervandoor.

De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek. Aan dehand van getuigenverklaringen en de signalementen werd het bestelbusje, metdaarin de twee mannen, later die nacht in Nijmegen ter hoogte van de Waalbrugaangetroffen. De bestuurder werd gedwongen te stoppen en het tweetal werdgecontroleerd tot uitstappen gedwongen. Beiden zijn aangehouden en voor verderonderzoek en in verzekering gesteld. Het slachtoffer bleef bij de aanrijdingongedeerd.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss