Politie zoekt getuigen van gewapende overval

maandag 10 juli 2017

Oss - De politie zoekt mogelijke getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Trompstraat op maandagmorgen 10 juli rond 8.40 uur.

Rond dat tijdstip belden twee mannen aan bij de woning. Nadat de bewoonster de deur open deed stelden zij zich voor als medewerkers van het energiebedrijf. De bewoonster vertrouwde het echter niet en wilde weer sluiten. Daarop zetten de mannen hun voet tussen de deur en drongen zich naar binnen. In de woning bedreigen ze de bewoonster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en doorzoeken het huis. Uiteindelijk gaan zij er met een onbekend geldbedrag vandoor. De bewoonster en haar twee aanwezige kinderen raakten niet gewond. 

Er is een signalement van de daders:

De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets weten dat er mee te maken heeft. De politie is met name benieuwd of andere mensen de twee mannen, die nagenoeg identiek gekleed waren, al eerder in de omgeving zijn opgevallen.  Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss