Mannen aangehouden voor woningoverval

vrijdag 20 maart 2015

Heesch - De politie heeft donderdagavond tussen 16.30 uur en 19.00 uur drie mannen uit Oss aangehouden in hun woningen. Het drietal wordt verdacht van een gewapende overval op een woning in Heesch rond 4.45 uur in de nacht van woensdag op donderdag.

Bij de politie kwam pas rond 8.00 uur een anonieme meldingbinnen dat in de woning in die nacht iets was gebeurd. Toen agenten ter plaatsekwamen troffen ze de 25-jarige bewoonster. Het duurde vervolgens enige tijdvoordat de agenten duidelijk was dat de bewoonster samen met haar 28-jarigepartner eerder die nacht was overvallen.

Toen de mannelijke bewoner rond 4.45 uur zijn woning verlietwerd hij door drie mannen opgewacht die hem weer terug zijn huis in duwden. Daarwerd hij onder bedreiging van een vuurwapen in bedwang gehouden. Ook zijnvriendin werd uit haar bed gehaald en moest zich bij de man voegen. Twee van deovervallers hebben vervolgens een hennepkwekerij die boven in de woning zat leeggehaald. De drie verdachten gingen er vervolgens vandoor met de auto van deslachtoffers.

Nadat het hele verhaal duidelijk was, is de politie eenuitgebreid onderzoek opgestart. Dat leidde al snel tot de aanhouding van de drieverdachten. Zij werden met behulp van het Arrestatieteam in hun woningenaangehouden. Het drietal is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss