Oss | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Bestelauto doorrijder aangetroffen en arrestatie in zaak

ongeluk

Oss - De bestelauto die betrokken was bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss tijdens de nieuwjaarsnacht is dinsdagochtend 9 januari aangetroffen in Stroe. Ook hebben we een verdachte in deze zaak aangehouden. Of dit de daadwerkelijke verdachte van het besturen van de auto is, is nog niet duidelijk.

Naar aanleiding van nieuwe informatie die bij ons binnenkwam hebben wij dinsdag in de vroege ochtend op een camping in het Gelderse Stroe de bestelwagen teruggevonden die betrokken was bij de aanrijding in Oss. Het voertuig is in beslag genomen en wordt verder onderzocht door onze verkeersspecialisten.

Later die middag meldde zich een 39-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg op het politiebureau in Oss die een verklaring wilde afleggen. Vanwege een aantal verdachte omstandigheden is deze man aangehouden. We onderzoeken of hij een rol heeft gehad bij de aanrijding en zo ja welke. Of hij de bestuurder van het voertuig is geweest is nog niet helder. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Soortgelijke berichten

Doorrijder gepakt
Purmerend

Doorrijder aangehouden
Den Helder

Doorrijder gepakt
Beverwijk

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Doorrijder ernstig ongeval aangehouden
Tilburg

Politie zoekt doorrijder
Rotterdam

Doorrijder verzet zich
Zandvoort

Doorrijder Leidseplein snel aangehouden
Amsterdam

Politie zoekt doorrijder na ongeval
Hilversum

Politie zoekt doorrijder verkeersongeval Rozengracht
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio