Man opgepakt voor poging doodslag op vriendin

maandag 18 april 2016

Oss - Een 37-jarige man uit Oss werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden omdat hij er van wordt verdacht zijn vriendin opzettelijk te hebben aangereden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Agenten kregen rond 03.15 uur een melding van een ruzie tussen een man en een vrouw op straat bij een appartementencomplex in de Anna van Schuurmanstraat in Oss. Uit eerste onderzoek bleek dat de man tijdens de ruzie mogelijk opzettelijk met de auto tegen de vrouw was gereden,  waardoor zij gewond op de grond was gevallen. De politie trof op straat bloed aan en startte een zoektocht naar de auto, waarvan door een getuige het kenteken was genoteerd. Die auto werd getraceerd bij het ziekenhuis in Uden, waar de gewonde vrouw was opgenomen. Zij was nog niet aanspreekbaar voor verder verhoor. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs werd hem afgenomen en zijn auto is voor technisch sporenonderzoek in beslag genomen.

De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen omdat er nog de nodige vragen zijn over wat er exact is gebeurd. Waarschijnlijk heeft het tweetal in het appartementencomplex al ruzie gemaakt en dat kunnen mensen hebben gezien of gehoord. Maar ook de ruzie op straat kan iemand zijn opgevallen. Getuigen worden daarom dringend verzocht om contact te leggen met de politie in Oss via 0900-8844 of eventueel hun verhaal te doen bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss