Agent met wapenstok geslagen tijdens arrestaties na vechtpartij

zaterdag 14 februari 2015

Berghem - De politie hield zaterdagochtend 14 februari na een vechtpartij in Berghem vijf personen aan. Een agent werd hierbij met een wapenstok geslagen. Twee van de vijf aangehouden verdachten zitten nog vast voor verder onderzoek.

In een eetgelegenheid aan de Burgemeester van Erpstraat inBerghem ontstond zaterdagochtend rond 2.15 uur een vechtpartij waarbij enkelepersonen waren betrokken. Agenten kwamen tussenbeide om de vechtpartij testoppen. Hierbij werd n agent op zijn hoofd geslagen met een wapenstok, dieuit de handen van een andere agent was gerukt. Tijdens de vechtpartij werd ookmet tafels en stoelen gegooid. Voor betrokkenheid bij de vechtpartij en hetslaan van een agent met een wapenstok werd een 18-jarige inwoner van Berghem metbehulp van pepperspray aangehouden. Bij hem werd een zakje met een halve gramcocane aangetroffen tijdens zijn insluiting op het politiebureau. Tevens werdeen 20-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij devechtpartij.

In de omgeving van de eetgelegenheid stonden diverse personentoe te kijken, die uiteindelijk door de politie zijn gesommeerd om weg te gaan.De agenten vormden een linie en dreven de mensen weg van de locatie. Hetovergrote deel van het publiek vertrok op een enkeling na, waaronder een19-jarige vrouw uit Berghem. De verdachte vrouw weigerde weg te gaan en sloegeen agent in zijn gezicht. Hierop werd zij aangehouden. Ook hielden de agenteneen 17-jarige Ossenaar en een 25-jarige inwoner van Berghem aan die niet wildenvertrekken. De 17-jarige verdachte schold de agenten tevens uit en bij hem werdeen mes en zakje met een halve gram wiet aangetroffen. De 19-jarige vrouw, de17-jarige uit Oss en de 25-jarige verdachte uit Berghem mochten na verhoor hetpolitiebureau verlaten. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt. De anderetwee verdachten zitten nog vast voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss