Twee inbrekers gepakt

zaterdag 31 januari 2015

Oss - Door een oplettende getuige zijn vrijdagmiddag twee inbrekers opgepakt in Oss.

De melder en ook tevens getuige belde op vrijdag 30 januari 2015om 16.30 uur met de meldkamer dat hij zag dat een jongen en een meisje aan hetin breken waren in een woning aan het Bevrijdingshof. Meerdere politie-eenhedenreden die kant op en sloten de omgeving af. Op het moment dat de politie agentenuitstapten probeerde iemand over de schutting te klimmen. Toen hij de politiezag verdween hij weer. Maar aan de andere kant stond ondertussen ook al eenagent die de verdachte, een jongen van 13 jaar oud uit Eindhoven, aan hield. Deandere verdachte, een vrouw van 20 jaar uit Servi, klom ook over de schuttingen probeerde weg te rennen. Een agent rende achter haar aan en had haar zo tepakken. Het tweetal, met inbrekerswerktuigen in hun zakken en in een tas, zijnnaar het bureau gebracht en daar ingesloten. De recherche stelt een onderzoekin.

Wees alert en bel de politie

Zoals blijkt uit de aanhouding van deze inbrekers is hetduidelijk. Alleen samen met u kan de politie criminaliteit aanpakken. Wij hebbenuw hulp hard nodig bij de opsporing van misdrijven. Ziet u iets verdachts in uwomgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie die u nietvertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details, zoals kenteken, merk en kleur vande auto, uiterlijke kenmerken en kleding van personen en bel direct de politie.

In een acute noodsituatie kunt u het alarmnummer 112 bellen.Aan de hand van de melding wordt de inzet bepaald. U begrijpt dat op een melding"er wordt n ingebroken" anders gereageerd wordt dan op "er is afgelopen nachtingebroken".

Ook als er bijvoorbeeld een vreemde auto regelmatig door dewijk rijdt en de chauffeur bijzonder veel aandacht heeft voor bepaalde woningen.Geef dit dan toch even door via 0900 - 8844. Mogelijk voorkomen we er samen eeninbraak mee.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss