Politie rolt productielocatie grondstoffen MDMA op

zaterdag 3 oktober 2015

Schaijk - De politie heeft vrijdag 2 oktober rond 15.00 uur een productielocatie aangetroffen waar grondstoffen werden geproduceerd voor de productie van MDMA (XTC). In een loods aan de Zandstraat werden meerdere grondstoffen en instrumenten aangetroffen. Door experts van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse onderzoek gedaan en zijn diverse chemische stoffen afgevoerd. De politie doet verder onderzoek.

Gevaarlijke situaties

Productielocaties als deze leveren een groot risico op in woonwijken en op bedrijfsterreinen. Niet alleen het productieproces maar ook de opslag van chemische stoffen is gevaarlijk. Heeft u vermoedens over de aanwezigheid van dit soort criminele activiteiten in uw buurt? Geef het door aan de politie op 0900-8844. U kunt uiteraard ook bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Dit soort criminaliteit en fraude ondermijnen de hele samenleving. Iedereen - burgers, ondernemers en overheid - kan ermee te maken krijgen. Het zorgt voor overlast en vormt een gevaar voor veiligheid op allerlei terreinen. Daarnaast maken criminelen voor hun zaken misbruik van legale voorzieningen. Dat tolereren we niet. Iedere burger en onderneming moet aan wetten, regels en verplichtingen voldoen.

Ondermijning is een complex probleem dat deels zichtbaar en (groten)deels onzichtbaar is. De gevolgen van ‘de versmelting van boven- en onderwereld’ voor de samenleving zijn echter groot: het is daarom één van de prioriteiten van de politie Oost-Brabant. 

Wilt u meer weten over Ondermijning en de aanpak van ondermijnende criminaliteit, kijk dan op de website van de politie: https://www.politie.nl/themas/ondermijning.html

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss