Onderzoek naar tientallen auto-inbraken

vrijdag 18 maart 2016

Oss - De politie is een onderzoek begonnen naar tientallen auto-inbraken, die vrijdagochtend werden gepleegd in Oss. Getuigen worden dringend verzocht zich te melden.

In korte tijd werden er ruiten ingeslagen van zeker veertig auto’s in de omgeving van de Karel Doormanstraat, Witte de Withstraat, Mgr van den Boerpark en Willibrordusweg. Uit de auto’s werden onder meer airbags en navigatiesystemen weggenomen. Het exacte aantal is nog onbekend omdat nog niet alle aangiftes binnen zijn.

De politie is direct begonnen met een uitgebreid buurtonderzoek en roept iedereen met informatie op zich te melden. Vermoedelijk werden de inbraken rond 1.45 uur gepleegd. Uit onderzoek is gebleken dat er waarschijnlijk sprake is van meerdere daders, die zich zouden verplaatsen in een donkere Volkswagen Golf.

Iedereen met informatie wordt verzocht dit door te geven op politie.nl/melden of 0900-8844. Het kan zijn dat mensen beschikken over camerabeelden. Die beelden kunnen worden gedeeld met de politie op politie.nl/upload.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss