Gedetineerd drietal verdacht van woningovervallen

woensdag 29 juli 2015

Oss/Heesch - De politie verdenkt drie mannen van 23, 22 en 20 jaar uit Oss van betrokkenheid bij twee woningovervallen in Oss en Heesch en de zware mishandeling van een man uit Oss, eerder dit jaar. Het drietal kwam in beeld na een overval in Heesch op 19 maart 2015. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat zij mogelijk betrokken zijn bij meerdere strafbare feiten. Op dit moment zitten de drie verdachten in voorlopige hechtenis.

Op dinsdag 13 januari werd de bewoner van een woning aan de Marius deLangenstraat zwaar mishandeld door meerdere personen, kort nadat hij zijn woninghad verlaten. Het slachtoffer raakte hierdoor gewond aan zijn hoofd en brak zijnonderbeen.

In de nacht van dinsdag op woensdag 4 maart werd een stel in hun huis aan deGoudmijnhof in Oss overvallen. Rond 1.55 uur stonden drie overvallers aan hetbed van de bewoners. Er werd grof geweld toegepast op zowel de man als de vrouw.Beiden liepen zwaar hoofdletsel op.

Op 19 maart werd een overval gepleegd op een woning in Heesch. Daarvoorwerden later die dag drie mannen aangehouden door een arrestatieteam. De22-jarige verdachte werd twee weken later door de rechtbank in vrijheid gesteld,maar is in juli opnieuw aangehouden in het onderzoek naar de overval op deGoudmijnhof.

De politie houdt er sterk rekening mee dat de drie mannen verantwoordelijkzijn voor alle genoemde zaken in Oss en Heesch. Het onderzoek is nog in vollegang en het drietal zit vast.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss