Veel schade na plofkraak; getuigen gezocht

maandag 24 juli 2017

Heesch - We zijn op zoek naar getuigen van een plofkraak op een geldautomaat in Heesch. Daar werd in de nacht van 23 op 24 juli een pinautomaat tot ontploffing gebracht, waardoor veel schade ontstond aan het pand.

We kregen in de nacht van zondag op maandag rond 2.45 uur een melding binnen van een plofkraak op een geldautomaat bij de Albert Hein aan ’t Dorp in Heesch. De voorgevel van het pand is door de explosie behoorlijk beschadigd. Er is geen sprake van instortingsgevaar. De daders zijn met een onbekend geldbedrag gevlucht, waarschijnlijk in een donkerkleurige auto. 

Deskundigen van de Forensische Opsporing deden een uitgebreid sporenonderzoek op de locatie en we zijn direct gestart met een onderzoek in de buurt. Uiteraard kijken we ook of er geschikte camerabeelden voor handen zijn die ons kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

Ook verklaringen van getuigen die iets gezien of gehoord hebben zijn belangrijk voor ons. Heeft u misschien het vluchtvoertuig zijn rijden, kunt u meer informatie geven over de vluchtroute, of heeft u anderszins iets gezien of gehoord dat verband kan houden met deze plofkraak? Neem contact met ons op en bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem, vertel uw verhaal dan bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-6070. Ook is het mogelijk om uw informatie online te delen via onderstaand tipformulier. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss