Nieuwe arrestatie in zaak brandstichting café

dinsdag 7 maart 2017

Ravenstein - De politie hield dinsdagochtend rond 9.15 uur een 34-jarige man uit Oss aan op verdenking van brandstichting bij een café aan de Maasdijk in Ravenstein. In de nacht van 23 op 24 juni werd het café door brand verwoest. Al gauw ging de politie uit van brandstichting.

In het maandenlange onderzoek dat volgde kwamen vier verdachten naar voren. De nu aangehouden man werd op 2 november ook al aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand. Enige tijd later volgden de arrestaties van een 32-jarige man uit Oss, een 49-jarige vrouw uit Schijndel en een 60-jarige inwoner van Heesch. Het viertal werd na verhoor in vrijheid gesteld.

De recherche liet niet los en ging door met de zaak. Op basis van uitgebreid onderzoek kwam de 34-jarige man uit Oss als verdachte van brandstichting naar voren. Hij meldde zich vanmorgen op verzoek van de recherche op het politiebureau in ’s-Hertogenbosch. Hij zit vast en wordt opnieuw verhoord.Het onderzoek gaat verder. Het eerder aangehouden drietal blijft verdachte in de zaak.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oss | 112 alarmeringen Oss | Goedkoop Tanken in Oss | Supermarkten in Oss | Weerbericht Oss